Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

αρα ολα ειναι μερος της Φυσης? και οι μαλακες?

αναποφευκτα εγειρεται το ερωτημα...

ειναι ολοι αυτοι που καταστρεφουν τον πλανητη μερος της Φυσης?

ειναι.

η Φυση δημιουργει αριστουργηματα μεσα απο τον πειραμματισμο, αρα και λαθη.

γι αυτο και εξελισσει την Τεχνη Της μεσα απο την φυσικη επιλογη.

αν οι μαλακες ειναι περισσοτεροι, σορυ που θα σας στενοχωρησω, αλλά θα παρουν μαζι τους και τους σκεπτομενους να πνιγουνε στα σκατα τους.

αφου δεν επιβληθηκαν οι σκεπτομενοι στους μαλακες, για την Φυση ολο το ειδος αποτελειται απο μαλακες.


ΥΓ. θα μπορουσε να ειναι και σχολιο σε αυτο

το CERN και η πραγματικοτητα

τι περιμενουν οι επιστημονες απο το πειραμμα του CERN?

μεταξυ αλλων, το σωματιδιο HIGS που οριζει την μαζα, την αποδειξη της υπερσυμμετριας, την αποδειξη της υπαρξης επιπλεον των γνωστων τεσσαρων διαστασεων, την ενοποιηση της βαρυτητας με τις υπολοιπες δυναμεις.


αν κατι απο αυτα αποδειχθει, εστω και ενα, θα ανατραπει η εικονα που εχουμε δημιουργησει για το συμπαν, οριστικα.

η υπαρξη του σωματιδιου HIGS σημαινει οτι οχι μονο δεν υπαρχει κενο στο Συμπαν, κατι που η μοντερνα φυσικη υποστηριζει ουτως ή αλλως, αλλά οτι αυτο το κενο που εμεις αντιλαμβανομαστε ως κενο, εμπεριεχει μια απιθανη ποσοτητα ενεργειας.

η υπαρξη της υπερσυμμετριας σημαινει οτι σε καθε σωματιδιο πρεπει να αντιστοιχει μια δυναμη και σε καθε δυναμη ενα σωματιδιο.

η υπαρξη περισσοτερων των 4 γνωστων διαστασεων θα ενοποιησει επιτελους την βαρυτητα με τις υπολοιπες γνωστες δυναμεις και θα αποδειξει αυτο που υποστηριζουν φυσικοι και σαμανοι, οτι δεν αντιλαμβανομαστε το Συμπαν στην ολοτητα του.

και εδω η συγχρονη φυσικη, που εχει ηδη συναντησει τον ανιμισμο, τον επιβεβαιωνει πειραμματικα.

δηλαδη, αν λογω του σωματιδιου HIGS αποδειχθει η υπαρξη ενεργειας σε αυτο που αντιλαμβανομαστε ως κενο χωρο, αποδεικνυεται και η αποψη των ανιμιστων για το Ενθεο Συμπαν και την Ολοτητα.

αν ισχυει η υπερσυμμετρια, επιβεβαιωνονται οι ανιμιστες που υποστηριζουν οτι υπαρχουν δυναμεις που δεν γνωριζουμε.

αν υπαρχουν επιπλεον των γνωστων διαστασεις, επιβεβαιωνονται οι ανιμιστες που υποστηριζουν την υπαρξη ¨αλλων πραγματικοτητων και αλλων κοσμων¨.

οι διαστασεις που περιμενουν οι επιστημονες οτι θα βρεθουν με το πειραμμα, μπορει να ειναι μικροσκοπικου μεγεθους, αλλά και υπερμεγεθεις.
καποιες ειναι τμημα/μερος του Συμπαντος και καποιες μπορουν και να αποτελουν άλλα Συμπαντα (ειδικα αν αποδειχθει η θεωρια Μ των υπερχορδων).

μεχρι στιγμης οι ισχυρισμοι των φυσικων για ενα Απειρο Συμπαν που δεν περιεχεται απο Τιποτα και δεν περιεχει Τιποτα, για την ανικανοτητα των αισθησεων μας αλλά και της λογικης μας να αντιληφθουμε ολοκληρο το Συμπαν, για την Ολοτητα του Συμπαντος, το αδιαιρετο Ενα (εκφανση του οποιου ειναι τα παντα), για την μη υπαρξη κενου χωρου, για την υπαρξη περισσοτερων διαστασεων, συναδουν με τους ισχυρισμους των σαμανων ολου του κοσμου.

μενει να αποδειχθουν και μετα θα πρεπει ολοι να αποδεχθουν οτι το Ενθεο Συμπαν κοιταζει τον εαυτο Του μεσα απο τα ματια των εκφανσεων Του.


αρα κοιταζει και εμας μεσα απο τα ματια των υπολοιπων εκφανσεων Του στην Φυση.

μεσα απο τα ματια ΟΛΟΥ του οργανικου και του ανοργανου κοσμου, ακομη και μεσα απο τα ματια του επιταχυντη του CERN.

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

το Συμπαν δεν ειναι ο ναος μας

ειναι ο Θεος μας

Γράφουν οι

Η φωτογραφία μου
ένας απλός παρατηρητής του Συμπαντικού θαύματος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...